Дишащи мазилки и течни тапети PolDecor

null

  • Памучните тапети PolDecor са смес от памук, коприна и минерали. Благодарение на уникалните си свойства те придават на интериора уникална атмосфера и характер, създавайки стая, изпълнена с естествен чар и елегантност. Могат да се използват както в жилищни помещения, така и в офиси, ресторанти, хотели…

 

  • Това естествено стенно покритие е незаменимо за всички, които ценят запазване на термо и акустичните качества на помещенията. Първоначално идва от Япония, поради което често се наричат ​​японска мазилка или декоративна мазилка. От друга страна, името на памучния тапет идва от естествените му съставки. Екологичните памучни тапети са чудесно решение за страдащите от алергии.

 

ЦЕННИ КАЧЕСТВА НА ТЕКСТИЛНАТА  ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА PolDecor ЗА СТЕНИ И ТАВАНИ!

      Тапетите от естествен памук PolDecor се предлагат в широка гама от модели и цветове. Отделните модели могат да се смесват един с друг.

 Нашите естествени тапети могат да се поставят самостоятелно, за това не са необходими квалификация или специални умения!

  Благодарение на използването само на естествени суровини като памук, слюда или бамбук, нашите тапети са уникални и екологични. Известен също като алергичен тапет.

Използваният материал е гъвкав и не отразява звука. След нанасяне на тапет PolDecor върху стените, отзвукът изчезва, което води до дълготрайно заглушаване на стаите .

Благодарение на специалната структура на материала и преплитането на влакната, памучните тапети  PolDecor осигуряват допълнителен изолационен слой.

Като нанесете подходящ слой тапет, можете ефективно да маскирате всички несъвършенства на стената. Течният тапет PolDecor е добър начин за справяне с напукани стени.