Доставките от www.kastormax.com се извършват от Спиди

Ако продуктът, който искате, не е наличен, ние ще се свържем с Вас и ще уточним дата на доставка.
ДОСТАВКА
      Доставките се изпълняват с куриерска фирма Спиди по тарифа на куриерската услуга до посочения от вас адрес или офис. Цената на доставката варира според размера, килограмите и крайната дестинация на поръчания артикул според модулният калкулатор на Спиди. (Можете да намерите калкулатура тук)
Сумата за доставка се изплаща при получаването на артикула с наложен платеж на куриера.
Кастор-Макс ще се свърже с вас след изпращането на продукта с допълнителна информация за крайната цена на доставка и номер за проследяване.
   Поръчки заявени до 16 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващия ден. Изключения са националните и официални празници.
    Събота и неделя не изпълняваме поръчки.

За спешни поръчки може да ни пишете имейл: kastormax@abv.bg

Свържете се с нас!
Ако желаете доставка с друг куриер можете да се свържете с нас на посочения по-горе имейл
УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

  Може да върнеш продукт закупен от kastormax.com в срок от 30 дни от датата на неговата доставка. Може да се възползваш от тази опция, по каквато и да е причина, ако си променил своето решение за покупката.

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да се приложи пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи – касов бон, фактура, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта (ако е издадена такава). Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са ти изпратени от kastormax.com

За да се върне продукт, трябва да заявиш желанието си като ни пишете на имейл: kastormax@abv.bg