Микровентлационни клапи

null
Иновативни системи, решение против влага и мухъл и свеж въздух в дома или офиса.

Дишащи мазилки и течни тапети PolDecor

null
PolDecor е изгодна и дълготрайна алтернатива на бои, тапети, венециански и други твърди мазилки, модерно интелигентно (умно) покритие за интериорно приложение притежаващи освен декоративен характер и много други предимства.

Дограма

null
PVC и Алуминиева дограма

Предлагаме първокласни продукти с безспорно качество – немска PVC дограма Salamander, Rehau, както и български продукти, произведени по изпитана немско- австрийска технология КMG

Вентилатори

null
За да бъде процеса ефективен и да се движи въздуха в дома и офиса се нуждаем и от принудителна вентилация- това е задачата на вентилаторите.Вентилационната инсталация се нарича принудителна (изкуствена), когато необходимото за движение налягане се създава от вентилатори.В българските сгради много рядко се проектира   вентилатор на покрива, поради тази причина е необходимо да се подходи отговорно при изграждането на вентилатори в домакинствата.

Рекуператори

null
Системи за пречистване на въздух

  • Рекуператорите са вид механичната вентилация с възстановяване на топлината (MVHR) работи, като възстановява топлината от изходящия въздух, който обикновено се изхвърля в атмосферата и прехвърля тази топлина на чистия въздух чрез топлообменник. Системата за възстановяване на топлината (HRV) след това го разпределя в цялото жилище чрез мрежа от въздуховоди.
  • Съществуват и стенни рекуператори чрез които навлиза въздух, който се затопля и в следващ етап извежда влажен и застоял навън в атмосферата.
  • Качеството на въздуха в затворените простраства е важно. По-чистия въздух е основа за по-добро здраве.

„Важно е да се знае, че самата болка е важна и тя ще бъде последвана от образователната система.“ Няма нищо друго освен пропаганда, най-важното е да го постави, каза се самият той. Дори масата на трупа.“