КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КОПРИНЕНИТЕ ТЕЧНИ ТАПЕТИ SILK PLASTER

null
За да се запознаете какви са ползите и как  да полагате копринените течни тапети SILK PLASTER ви предлагаме да гледате  предложените видеа.
СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ НА КОПРИНЕНИ ТЕЧНИ ТАПЕТИ  SILK PLASTER  С ДР. ТАПЕТИ И МАЗИЛКИ
ХАРАКТЕРНИ ОСОБЕНОСТИ НА МАТЕРИАЛА SILK PLASTER    ОБИКНО-ВЕНИ ТАПЕТИ ВЕНЕЦИА-НСКА МАЗИЛКА  БОЯ  
 Натуралност и екологичност
 Без мирис
 Не се напукват
 Фрагментарен ремонт
 Безръбова повърхност
 Възможност за самостоятелно нанасяне
 Допълнителна шумов и топло изолация
 Нанасяне върху релефни повърхности (арки, колони и т.н.)
 Замаскиране на пукнатини и неравности

Указания за работа

  • Повърхността трябва да бъде суха и чиста. От нея трябва да бъдат отстранени всички замърсявания, стари тапети, постна боя /винервайс/, олющена  боя, пирони и др.
  • Повърхностите е необходимо да се грундират, за да не избиват петна от ръжда, мазнини, плесени, старо лепило, никотин  и др. Ако има петна от мухъл, задължително се обработват предварително. Може да се използва грунд на Теразид „Бетон контакт G-33″ /бял/ или какъвто и да е грунд за минерални мазилки (желателно бял), който ще създаде грапавост на стената„Боро контакт с абразивни частици”, както и грунд SILK Plaster и др. Виж аксесоари линк Нанасят се две ръце , хоризонтално и вертикално. Изсъхва за 4-5 часа
  • В чиста вода според указанията на пакета / за всеки модел са различни количествата / се смесва с материала.Ако водата е студена се изчаква 12 часа, а ко е топла 30-40 мин и материала е готов за работа.Покрива се с найлон или се прибира отново в опаковката.
  • Ако има броакт към течния тапет, първо се добавя той и тогава материала от пакета.
  • Материалът трябва да се разнася лесно, но без да се приплъзва и без да се оголва стената. Затова внимавайте да не прекалите с добавянето на вода.
  • Желателно е да се работи от ъгъл до ъгъл в рамките на един ден с пластмасова или неръждаема метална маламашка.
  • Съхне в рамките на 48 часа
  • След 10-12 часа при подсъхване може да се заглади с гумиран валяк.
  • Може да се положи финиш с бецветен лак за по-добра износоустойчивост, след пълното изсъхване на материала.

Цени

Silk Plaster – Икономически Изгодно!

Декоративна мазилка с копринени влакна  SILK PLASTER – високо качество, дълготрайност и многофункционалност!

Цените за копринени мазилки SILK PLASTER в нашия магазин  започват от 21,84 лв. за опаковка (5,46 лв/м2). Най-скъпите ни продукти достигат до цена 71,04 лв. за опаковка (23,68 лв/м2). Цените зависят от цвета, структурата и текстурата на различните колекции. Имайки предвид че избягвате мнозина от строителните  процеси — спестявате не само време (с една ръка получавате завършен резултат), но също и разходи за труд и материали свързани с подготовка на повърхностите.